rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El PP porta a la Fiscalia els vídeos dels presos gravats al Congrés

«Em nego a menjar pa amb tomàquet sense pernil», la consigna d'una jove unionista a les manifestacions de Barcelona

La seva pancarta s'ha tornat extremadament viral i ha aconseguit molts 'likes' i comentaris

 

 

 

Com informa ‘Cuanto Daño’, aquest cap de setmana ha estat molt intens a Catalunya i la resta d'Espanya: han tingut lloc moltes protestes i milers de persones s'han personat als ajuntaments de Sevilla, Pamplona, Granada, Bilbao, Valladolid, Madrid i Barcelona, vestits completament de blanc i reclamant diàleg entre les dues parts en conflicte: Catalunya i Espanya. De forma paral·lela, a Madrid, tenia lloc una concentració a favor de la unitat d'Espanya. Ambdues protestes van arribar a entrecreuar-se i, encara que l'assumpte va acabar sense res a lamentar, es van poder viure alguns moments de veritable tensió.

 

 

No obstant això, cap d'aquestes manifestacions ha sorprès tant com la que va tenir lloc l'endemà, el diumenge 8 d'Octubre, a Barcelona. Allí es van congregar milers de persones —350.000 segons la Guàrdia Urbana i prop d'un milió segons Societat Civil Catalana—, en un acte reivindicatiu per la unitat d'Espanya. Va ser precisament en aquesta manifestació on van destacar diverses pancartes, una d'elles, de fet, s'ha tornat viral i ha suscitat gran quantitat de 'likes' i comentaris. La imatge en qüestió correspon a la tuitera @aafresn, que va escriure a la seva pancarta: «Em nego a menjar pa amb tomàquet sense pernil». Un punt de vista diferent i humorístic per tractar el conflicte català. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris