rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

«Em nego a menjar pa amb tomàquet sense pernil», la consigna d'una jove a les manifestacions de Barcelona

La pancarta que lluïa la jove el passat 8 d'octubre pels carrers de Barcelona va ser celebrada pels manifestants i les xarxes en van fer molt de ressò

 

 

El conflicte polític català ha generat diversos episodis curiosos des de la celebració del referèndum d'autodeterminació, el passat 1 d'octubre. Des d'aleshores, han estat molts els catalans que han optat per sortir al carrer a defensar la seva identitat catalana, espanyola o bé ambdues.

 

De fet, els dies posteriors a la votació, els carrers de Barcelona es van omplir, cap de setmana rere cap de setmana, de manifestacions en reivindicació de diverses consignes polítiques. I de fet, va ser en una protesta unionista on una jove va cridar l'atenció amb una pancarta ben especial i que va córrer com la pólvora a les xarxes socials.

 

Concretament, i com informa 'Cuanto daño', va ser a la manifestació del diumenge 8 d'octubre, a Barcelona, quan una jove lluïa el missatge: «Em nego a menjar pa amb tomàquet sense pernil»

 

 

  

 

 

Molt de ressò a les xarxes

La consigna va ser molt celebrada per part dels unionistes a les xarxes, quan diversos tuitaires van començar a publicar fotografies de la noia amb la pancarta. Així, la imatge es va fer viral en qüestió de minuts. A més a més, tot i que la noia, @aafresno a twitter, no va penjar la fotografia, sí que va mencionar-les en diverses ocasions

 

 

 

Així mateix, les reaccions de molts tuitaires lloant el contingut de la pancarta no es van fer esperar. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris