Emily Ratajkowsi es grava totalment despullada a la banyera i ho penja a Instagram

La seva publicació compta amb gairebé un milió de 'likes'

 

  

Emily Ratajkowsi ha optat per tancar l'any de la millor manera possible. La model britànica no ha tingut cap objecció a les xarxes i ha volgut donar la benvinguda al 2018 d'una manera molt especial.

 

I és que aquesta ha publicat un vídeo on apareix en topless mentre grava música electrònica.

 

 

L'enregistrament que l'ha penjat la model —de la qual es diu que va mantenir una relació amb Cristiano Ronaldo— ha tingut una gran rebuda al seu Instagram, ja que molts dels seus seguidors han fet diverses captures de pantalla del ball.

 

Emily Ratajkowsi en un fragment del seu vídeo| Instagram

 

Sense roba i sense temors

Així és com s'ha volgut mostrar l'actriu i model britànica. De fet, Ratajkowsi mai deixa indiferent a ningú i ha optat per augmentar l'enorme col·lecció de fotos sexys que té a Instagram, amb un vídeo fugaç a l'Instagram Stories

 

Les instantànies, però, no només van formar part de les Stories. Ja que entre ball i ball, Ratajkowski va fer un petit descans i va penjar un selfie de l'escena. Així mateix, va optar per titular-lo: «Contemplativa».

 

Emily Ratajkowsi, a la banyera, durant el seu vídeo | Instagram

 

Així mateix, el seu post ha estat gratament rebut pels seus seguidors i ja compta amb gairebé 800.000 ‘likes’.

Possible afer amb Cristiano i actriu de cine

Ratajkowsi té cops amagats. De fet, la model i el futbolista del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, haurien coincidit en diversos esdeveniments. Segons va explicar ‘Balón Rosa’ en el seu moment, l'exuberant model i el futbolista portuguès haurien pogut tenir un afer i fins i tot una posterior relació


Malgrat això, és gairebé impossible trobar dades sobre aquest aspecte, ja que es mantindria amb absolut secretisme.D'altra banda, els cinèfils han pogut gaudir de Ratajkowsi a la pantalla gran. En aparicions en pel·lícules com a ‘Música, amics i festa’ —amb Zac Effron—, ‘Entourage’ —en un film on apareixia Thierry Henry, Mark Wahlberg i Ronda Rousey—, ‘Perduda’ o ‘I feel pretty’, la model va fent camí com a futura estrella de Hollywood.