Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les emotives paraules de Chiquito en la seva última entrevista de televisió

El còmic moria aquest matí després de diversos dies ingressat a l'hospital Carlos Haya de Màlaga
Bertín Osborne, Chiquito i Paz Padilla a 'Mi casa es la tuya' | Diez Minutos

 

Avui diversos mitjans s'han fet ressò de la trista notícia que Gregorio Esteban Sánchez Fernández, més conegut com Chiquito de la Calzada, moria aquest matí a l'Hospital Carlos Haya de Màlaga. Moria amb per complicacions coronàries, i deixava darrere seu una carrera llegendària com a humorista.

 

Moltes han estat les personalitats que han lamentat la seva pèrdua i han volgut recordar com era, però pot ser que una de les persones a les quals li hi hagi sorprès i dolgut més la notícia hagi estat Bertín Osborne. El presentador va tenir el privilegi de ser l'última persona a entrevistar-lo; va ser al seu programa, a 'Mi casa es la tuya', on van repassar la seva trajectòria professional i la vida al costat de Pepita, la seva dona.

L'entrevista la va concedir l'octubre de 2016, i diversos actors, cantaors i humoristes van explicar com havien conegut a Chiquito i com els havia marcat en les seves vides. A l'inici del programa, Bertín va fer un repàs de la vida de l'humorista: va explicar que el seu nom artístic provenia del barri en el qual va néixer, Calzada de la Trinidad; també va relatar com va començar a cantar flamenc ja des dels 6 anys i com als 8 ja realitzava les seves primeres actuacions sobre els escenaris; als 18, com explicava Bertín, va conèixer a la seva difunta dona, Pepita, que va morir en el 2012.

 

El moment més dolorós del món: la pèrdua de la seva dona
 

Al vídeo que va mostrar el programa recollint el testimoni de totes aquelles persones que el coneixien i a les quals havia influït es van poder veure a alguns dels seus millors amics: José Mercé; Tomás Summers; Juan y Medio. Tots ells van compartir sentides anècdotes de Chiquito, demostrant el molt que ho apreciaven. 

L'humorista va apreciar molt les seves paraules encara que també va haver-hi un emotiu moment per a la tristesa; succeïa quan recordava a la seva dona, Pepita. D'ella ho va explicar tot: del romanç a les noces i com va ser la vida després.

De fet, Chiquito va arribar a dir: «Després de la seva mort ho vaig perdre tot, fins i tot la memòria. Va morir fa quatre o cinc anys ja. Quan parlo d'ella em poso a plorar. Ella era la meva vida». 

Paz Padilla, que també estava al programa, va comentar sobre aquest tema: «Pepita anava amb ell a totes parts». El mateix Bertín també va voler aportar la seva pròpia experiència i va explicar com va conèixer al Chiquito: feia 30 anys, a Marbella, quan actuava en un local. «El millor de l'acudit que t'explica Chiquito és com te l'explica i no el seu desenllaç, que moltes vegades ja el coneixem».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris