Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Empar Moliner assenyala a TV3 que seria «l'Apocalipsi» que la princesa Elionor perdés diversos títols nobiliaris

El comentari sobre la pèrdua dels títols nobiliaris de la princesa d'Astúries després d'una suposada independència de Catalunya ha generat controvèrsia
La periodista Empar Moliner durant 'Els Matins' de TV3 | TV3

 

La pèrdua d'alguns títols nobiliaris de la princesa Elionor com a conseqüència d'una suposada independència de Catalunya ha situat l'hereva al tron en el punt de mira, que a més de reina ostentaria el principat de Viana, el principat de Girona, el ducat de Montblanc, el comtat de Cervera i el senyoriu de Balaguer, títols que al seu torn podria perdre. En aquest context, el programa 'Els matins' de TV3 ha centrat la seva mirada en aquest assumpte i la periodista Empar Moliner ha sembrat la polèmica en comentar que de donar-se el cas, seria «l'Apocalipsi». Un comentari que ha generat bastanta controvèrsia perquè s'ha dit dins de la secció d'humor, al·legant que la princesa Elionor era menor d'edat i el to irònic de les seves paraules s'han entès com una provocació als no independentistes. Després del comentari, la majoria dels seus companys al plató no van trigar a aplaudir, mentre que el periodista Joan López Alegre va guardar silenci, ja que és contrari a la independència de Catalunya. Les xarxes, per la seva banda, tampoc no van trigar a fer-se'n ressò.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris