rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una empresa de Barcelona rebutja una noia perquè creu que «es necessita un home per aguantar el ritme»

La noia ho ha denunciat a través de les xarxes
Imatge de Carla Forcada a l'Instagram | @carlaforcada

 

Carla Forcada Elvira és una noia de 25 anys, de Barcelona, Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Fundació Blanquerna i fa dos anys que està al món laboral treballant com a Executiva de Comptes.

 

No obstant això, i segons el director general de l'empresa Impulsa Comunicación Activa, no està capacitada per suportar «el ritme» de treball i no té els coneixements de «producció» necessaris, simplement pel fet de ser una dona, tal com ens ha explicat ella mateixa a CatalunyaDiari.cat.

 

I és que la Carla va enviar el ser Currículum Vitae a l’empresa en qüestió a través del portal Domestika, on Impulsa Comunicación Activa oferia un lloc de feina com a Executiu de Comptes, justament la professió que porta desenvolupant la jove barcelonina des de fa dos anys.

 

 

Captura de pantalla de l'Instagram Stories' on la Carla denunciava els fets | @carlaforcada

Rebutjada per ser dona

Una oferta on es demanaven funcions d'«elaboració i optimització de pressupostos, contacte amb proveïdors, seguiment i logística, coordinació i supervisió d’esdeveniment, control de producció d’impressió i participació en reunions de propostes creatives». Unes capacitats que la Carla sí que tenia, però que sembla que no han sigut suficients.

 

«Gràcies pel teu CV…en aquests moments estem en un procés de selecció però busquem un noi, perquè els comptes en què es treballa són de ‘Carglass’ i ‘Coca-Cola’… i creu-me, necessiten un home per aguantar el ritme, les visites, saber de producció, etc.».  Aquesta va ser la resposta que el mateix director de l’empresa ha enviat aquesta matí a la Carla, exactament a les 9.15 d’aquest dimecres 14 de febrer.

 

 

 

La xarxa se n'ha fet ressò

Minuts més tard, la jove va creure convenient compartir la notícia a les xarxes i fer-ne difusió. El que no s’esperava és que tantes persones li acabarien donant suport i compartirien la notícia. Unes crítiques que han provocat que quatre hores més tard, el mateix director de l’empresa tornes a escriure a la Carla dient-li que d’acord, que li donava una «oportunitat». Un missatge que la jove tampoc ha volgut respondre. A hores d’ara, i curiosament, la pàgina web de l’empresa es troba fora de servei.


Tanmateix, i a través de Twitter, tant l'empresa 'Carglass' com 'Coca-cola' han demanat disculpes a la Carla i a «totes aquelles persones que s'hagin sentit ofeses pel missatge» i asseguren que «ells també ho estan». 

 

 

 

 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris