Una empresa de Jaén captiva les xarxes amb la seva última felicitació de Nadal

L'original forma d'aquesta empresa per felicitar les festes, ha captivat les xarxes

 

Amb el Nadal a punt d'arribar, cada vegada són més les persones que estan més entusiasmades amb ser molt originals a l'hora de felicitar als seus éssers estimats. Aquest ha estat el cas de 'Desatranques Jaén', una empresa de camions andalusa que ha captivat les xarxes socials amb la seva particular felicitació de les festes.

Amb només 42 segons de vídeo, l'empresa andalusa ha aconseguit treure un somriure a bona part de la comunitat internauta. En les imatges es pot veure un muntatge dels camions que desembussen els camins, acompanyats d'una curiosa cançó que porta la base simfònica del famós ‘Jingle Bells’, de Nadal.

 

La cançó diu: «A 'Desatranques Jaén' desembussem els camins. Digueu-me en l'ànima qui, qui va obstruir la teva destinació. Truca a 'Desatranques Jaén'. En mig de la tempesta, portem la claredat. Que tinguin molt bones festes i un feliç nadal». La lletra composta ha captivat a molts usuaris de les xarxes.

 

Ara, l'anunci original ja compta amb més de 9.000 ‘m'agrada’ i uns 8.500 retuits. Fins i tot la famosa actriu, Ana Milán, ha marcat l'anunci com el «hit» de l'any.

No obstant això, no ha estat l'única cançó que ha compost l'empresa, en menys d'un any, el negoci ha fet altres dues cançons.