Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Enrique Iglesias passeja amb cotxe per Miami per gravar vídeos durant l'huracà i rep forts crítiques

Un dels huracans més perillosos dels últims anys no va ser un impediment perquè Enrique Iglesias sortís a gravar

 

«Tothom que està en el camí de l'huracà Irma per favor, manteniu-vos fora de perill aquest cap de setmana! Gràcies a tots els que envieu oracions pels qui estan en risc», escrivia Enrique Iglesias abans de sortir a patrullar per Miami. Un missatge una miqueta paradoxal, atès que ell mateix es va desplaçar a zones de risc i va pujar fins a tres vídeos ensenyant la realitat de la localitat nord-americana. El registre de 30 morts produïts per l'huracà Irma no van ser suficients perquè el fill de Julio Iglesias es quedés a casa seva fora de perill.

Segons recull 'Vanitatis', el cantant va rebre dures crítiques en el transcurs de les seves expedicions a Miami en un moment tan crític. Moltes d'elles eren missatges recomanant que tornés a casa i que tingués més respecte per la seva vida, ja que els seus fans estaven molt preocupats. Cada vídeo va ser vist per fins a 700.000 persones i rebent milers i milers de comentaris recomanant que abandonés el lloc al més aviat possible. Així i tot, durant tot aquest temps —i encara fins avui dia— Enrique Iglesias va activar un enllaç al seu perfil d'Instagram destinat a donacions per als afectats de l'huracà Irma i Harvey.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris