Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Enrique, el nebot de les cantants d'Azúcar Moreno, va tenir una infància molt dura per culpa de la seva discapacitat

Enrique pateix una discapacitat del 65%
Toñi Salazar amb els seus nebots | Lecturas

 

Toñi Salazar, cantant d'Azúcar Moreno, ha revelat en exclusiva un dur moment en la història de la seva família. Segons recull ‘Lecturas’, Enrique, el fill de la seva germana morta, Aurelia, va ser donat en adopció. Amb la seva família d'acollida va patir tota classe de vexacions i, fins i tot, van acabar fent-lo fora de casa perquè no podien suportar la seva discapacitat intel·lectual. I és que Enrique, també anomenat Boby, pateix una discapacitat del 65%. La mateixa Toñi ha parlat sobre aquest tema, molt dolguda pels terribles relats que explicava el seu nebot. A l'entrevista que ha concedit, la integrant d'Azúcar Moreno ha explicat el perquè de l'adopció d'Enrique: Es va prendre aquesta decisió perquè Aurelia portava una vida molt desordenada, i van considerar que d'aquesta forma li garantien una vida millor.

A partir d'aquest moment la vida d'Enrique es va tornar realment complicada. «Els problemes van començar quan vaig començar a anar al col·legi. La cosa no anava bé, no entenia res i ells deien que tenia un nivell bastant més baix que els altres. El meu pare em canviava de col·legi, no acceptaven com era», ha explicat. A partir d'aquí, les coses van anar a pitjor: el seu fracàs escolar va començar a despertar certs ressentiments i retrets que van calar molt profund en ell. «El meu pare va començar a ser més dur amb mi. Em donava molta canya, em venia el riure ximple quan em renyava i ell llavors s'enfadava amb mi», ha revelat.

 

«M'espantava i ho passava malament. Em sentia apartat... Quan em van fer fora de la feina em van dir que no torni a casa», ha explicat Enrique. Afortunadament, ara ha tornat amb la seva família materna, on l'estimen molt. De fet, la família ha assegurat que sempre l'han tingut al cap, i que s'han recordat d'ell. Per la seva part, Toñi Salazar no s'ha tallat, i ha sentenciat: «Vull que la gent vegi el mal que li han fet al fill d'Aurelia». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris