Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Entren en funcionament dos nous radars de tram a l'A-2 al seu pas per l'Urgell

La velocitat màxima permesa en el tram controlat és de 120 km/h
El tram dels nous radars. | Cedida

 

El Servei Català de Trànsit posa en funcionament dos nous radars de tram a partir del 4 de desembre, amb l’objectiu de reduir la velocitat excessiva o inadequada i reduir-hi la sinistralitat. En concret, es posaran en marxa dos radars de tram a l’A-2 entre Vilagrassa i Tàrrega, a l'Urgell, un en cada sentit de la circulació.

 

El cinemòmetres ubicats controlaran la velocitat al llarg d’un tram de 5,135 km de longitud en els dos sentits de la marxa. El límit màxim de velocitat permès és de 120 km/h. Amb aquesta ampliació de 10,27 quilòmetres més de la xarxa viària catalana equipada amb dispositius de control de velocitat, ja són 114,11 els quilòmetres de la xarxa viària catalana controlats per aquest sistema de velocitat mitjana. Actualment, funcionen 21 radars d’aquest tipus en el conjunt de la xarxa viària catalana.

 

Com funcionen els radars de tram?

Aquest sistema de control de la velocitat mitjana funciona a través d’un equipament de reconeixement de matrícules situat a l’inici i al final del tram controlat, el qual mesura el temps de recorregut i en calcula la velocitat mitjana per determinar si s’ha superat el límit màxim de velocitat permès. Aquests cinemòmetres tenen l’objectiu de prolongar l'efecte de la reducció de velocitat durant diversos quilòmetres per fer un espai viari segur.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris