ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Envia a la seva mare una foto de la seva xicota al llit sense adonar-se que hi ha cordes al capçal

La història de la descuit s'ha fet viral a les xarxes

 

Maison Vallance es va penedir de publicar una foto a Twitter de la seva xicota amb una camisa i ficada al llit. Mira bé la imatge ... Encara no saps per què? Aquesta és la història d'un descuit i de la vergonya pública que va passar en adonar-se de la seva equivocació. Vallance va conèixer a Meghan en un bar. Aviat van congeniar i van començar a sortir. Ambdós van iniciar una relació estable.

 

Tan estable, que dos mesos després ja la va presentar a la seva mare. En un moment donat, la seva mare li va demanar a Maison que busqués a la seva habitació una camisa que ella li havia donat. Quan va anar a buscar-la es va adonar que la seva xicota, Meghan, la duia posada. I com ell mateix diu en el seu tuit: «Vaig fer aquesta foto perquè la meva mare sabés que vaig trobar la camisa, però Meghan és massa bonica com per no publicar-la (a Twitter)».

 

 

Fins aquí tot bé. Però la seva amiga Brooke, en veure la foto va veure un detall estrany. Una cosa que podia ser molt incòmoda. Aquí està el quid de la qüestió ... Així diu el tuit de la seva amiga: «Me'n vaig a penedir d'això tan aviat com faci la pregunta, però, les cordes ...?».

Sí, unes cordes penjades al capçal del llit ... La mare de Vallance també ho va notar ... El millor és que s'ho va prendre amb humor i li va restar importància. Així com les respostes que va obtenir el seu tuit. L'humor és bo en qualsevol situació.

Comentaris