Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Enxampen a Pedro amb una nova parella pels carrers de Londres

El davanter del Chelsea hauria trobat l'amor després de divorciar-se de Carolina Martín amb qui comparteix dos fills

 

El món del futbol és un món volàtil, i així ho és també la vida dels futbolistes. Després de deu anys de relació amb Carolina Martín, Pedro Rodríguez va decidir separar els llaços que l'unien amb ella. Tot i això, fruit d'aquella relació van sorgir dos fills que els dos comparteixen: Bryan i Kyle. Després del divorci, Pedro sembla que ha tornat a agafar les regnes de la seva vida i el rotatiu 'The Sun' n'hauria donat proves evidents. 'Sport' es fa ressò de la informació del diari anglès, qui publica unes fotografies del canterà blaugrana amb una jove rossa amb qui es fa petons mentre passeja pels carrers de Londres. De moment no es coneix la identitat de la jove i molts ja l'esperen a la grada de Stamford Bridge, un estadi que Carolina Martín visitava quan Pedro i ella encara estaven junts. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris