Es busquen 100 extres pel rodatge de la sèrie 'La Catedral del Mar' a Cardona

També es busquen 350 persones per Barcelona
La Catedral del Mar inspira la novel·la d'Ildefonso Falcones | Generacionyoung.com

 

La famosa història de Ildefonso Falcones arribarà als espectadors a través de les seves pantalles en forma de minisèrie. Amb aquest motiu, els productors busquen extres per al rodatge que es realitzarà els pròxims dies 18 i 19 d'octubre a Cardona. En total seran necessaris 100 figurants, que poden ser homes i dones de totes les edats que vulguin participar.

 

 

Pels homes, la productora ha especificat que es valorarà de manera positiva que duguin barba i pentinat a l'estil clàssic i si pot ser llarg, millor. En el cas de les dones, és necessari que portin el cabell sense cap tint, amb el seu color natural. En els dos casos, demanen que no tinguin pírcings ni tatuatges visibles.


Per tota la gent que es vulgui presentar, poden provar sort enviant un correu a l'adreça electrònica c.vazquezcasting@adecco.com posant a l'assumpte les paraules 'SERIE CARDONA'. Els mails es poden enviar fins al pròxim dia 17 d'octubre. Per a més informació podeu entrar a l'oferta de treball que publica Adecco a la seva pàgina web.

A més de la convocatòria a Cardona, els productors també busquen prop de 300 persones més per a un altre rodatge que es realitzarà a la ciutat de Barcelona, que es farà entre el dia 20 i el 25 d'octubre.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!


La minisèrie de televisió 'La Catedral del Mar' s'emetrà a principis del 2017. La novel·la que va donar a conèixer a l'escriptor Ildefonso Falcones es convertirà en una sèrie curta coproduïda per Atresmedia, Televisió de Catalunya i Netflix, i estarà protagonitzada per Aitor Luna, Michelle Jenner i Andrea Duro.