Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'esgota en poques hores el vestit blau de Zara de la princesa Elionor

Els 'looks' d'Elionor i Sofia van ser el centre d'atenció al posat de la Família Reial al Palau de l'Almudaina
Els reis Felip VI i Letícia junt amb les seves filles la princesa Elionor i la infanta Sofia a l'Almudaina | Cedida

 

El palau de l'Almudaina i no el de Marivent ha sigut el lloc escollit per la Família Reial per dur a terme el seu habitual posat en el seu viatge a Palma de Mallorca. L'expectació era màxima aquest estiu després de les diferents polèmiques que han protagonitzat els últims temps els membres de la Casa Reial. Malgrat això, tot sembla oblidat sobretot per dos grans motius.

 

El primer ha sigut l'espontaneïtat i complicitat entre ells de la que han fet gala els reis. El segon i més comentat, ha sigut l'estilisme de la Princesa Elionor i l'Infanta Sofia. Les dues nenes han acaparat tots els flaixos del posat oficial gràcies a la seva vestimenta.  

 

 

El vestit blau de Zara de la princesa Elionor, per 22,95 euros | Cedida

 

Elionor i Sofia s'enduen tot el protagonisme

 

Per un cop, no ha sigut la reina Letícia qui ha cridat més l'atenció tot i trencar amb els seus estilismes habituals amb un vestit blanc de tall 'midi' i sense mànigues d'Hugo Boss. Ha sigut la princesa d'Astúries qui, amb un vestit blau amb màniga francesa i volants i brodats en canesú, ha sigut la protagonista de la jornada

 

Poques hores després de la seva aparició, el vestit que duia la princesa s'ha esgotat. A més per primer cop, les filles dels reis han aparegut en públic peces de roba de la firma Inditex. Elionor, concretament, ha aconseguit que el seu vestit blau de Zara fos tot un èxit de vendes. 

 

El vestit blanc de Massimo Dutti de la infanta Sofia, per 35,95 euros | Cedida

 

Inditex, l'encarregada de vestir les filles dels reis

 

Per un preu de 22,95 euros es pot trobar a la web de Zara Kids el vestit de la princesa. Tot i haver-se esgotat en un primer moment, posteriorment algunes unitats han tornat a estar disponibles encara que és possible que estiguin de nou esgotades quan acabi de llegir aquest article. 

 

Igual que la seva germana, l'infanta Sofia també ha dut roba d'Inditex encara que en el seu cas de Massimo Dutti. La petita de les germanes duia un vestit de lli blanc, de màniga curta i amb detalls de punta. A la web de Massimo Dutti, es pot trobar aquesta altra peça per només 35,95 euros. 

 

Elionor i Sofia, seguint les passes de la seva mare la reina Letícia, han volgut fer un gir en el seu armari escollint aquests vestits deixant de banda altres marques que havien vestit fins ara com Nanos. Aquesta, que fins al moment era la seva marca preferida, haurà de competir ara amb les propostes d'altres firmes com Zara, tal com ha succeït avui. 

 

La princesa Elionor i la infanta Sofia al tradicional posat a Palma | Cedida

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris