Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Estela Grande desvela algun detall de les seves noces amb Diego Matamoros

Té clar que vol que l'enllaç matrimonial sigui «molt senzill i campestre», igual que el seu vestit de núvia

 

Cada dia que passa Diego Matamoros i la seva parella Estela Grande estan més aprop de donar-se el «Sí, vull». Fa uns mesos, el fill de Kiko Matamoros va confirmar la feliç notícia després que els fotògrafs els enxampessin sortint amb un anell de la luxosa joieria Rabat. Diego també va ser l'encarregat d'anunciar a ‘Sálvame’ que les noces s'estarien organitzant per als mesos d'estiu, provablement al juny o al juliol. Uns mesos després, la núvia, Estela Grande, ha revelat alguns detalls de com s'estan realitzant els preparatius i com serà la cerimònia i el vestit de núvia. En aquest sentit, la futura dona de Diego Matamoros ha assegurat que tant ell com ella estan molt il·lusionats i impacients: «Ell s'implica moltíssim, la veritat és que som els dos».

Falta gairebé un any perquè se celebrin les noces, que com ella diu, suposadament seran al juliol. Encara que ja té clar com serà l'enllaç: «Molt senzill, molt 'light' i molt campestre». I igual que la temàtica de les noces, el seu vestit de núvia també seguirà aquestes línies: «Aniré senzilla, vull portar vestit de núvia però tot senzill i d'anar per casa», ha explicat ella, tot i que encara no té present cap dissenyador.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris