rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La 'influencer' Rachel Hollis es mostra amb biquini i orgullosa del seu cos després de tres embarassos

Els aspectes claus d'aquesta filosofia de vida són la seguretat en un mateix i la força que transmeten els qui ens estimen

 

Moltes persones s'avergonyeixen de les marques que apareixen al cos i que hi perduren perquè són conseqüència del pas del temps, de fer-nos grans i evidencien les experiències viscudes. Tanmateix, Rachel Hollis sí que se sent «orgullosa» del seu cos i de «cada marca que hi ha en aquest». A més, creu que tothom hauria de tenir una actitud positiva respecte a això i no tenir vergonya d'ensenyar el seu cos.

 

La 'influencer' va publicar una imatge seva on sortia en biquini a les platges del Carib mexicà, la qual es podia trobar a Facebook i a Instagram. 'The Chic Site' és un bloc que va fundar i que se centra en l'estil de vida que una mare porta després de quedar-se embarassada, com en el seu cas que va passar tres vegades per això. A més, també vol normalitzar el fet de portar banyador encara que es tinguin marques a l'estómac.

Orgullosa del seu cos

L'objectiu de compartir aquest text és intentar transmetre seguretat i que totes les dones l'agafin perquè puguin sentir-se còmodes amb el seu aspecte físic. «Tinc estries i em fico biquini. Tinc un ventre permanentment flàccid per haver tingut tres bebès gegants i em fico biquini. El meu melic està caigut i em fico biquini», així començava el text que va publicar.

 

La seva filosofia de vida i la gran seguretat que té en ella mateixa va quedar totalment reflectida: «Em fico biquini perquè estic orgullosa d'aquest cos i cada marca que hi ha en ell. Aquestes marques proven que tinc la suficient sort per portar dins meu els meus fills i la meva panxa flàccida significa que vaig treballar de valent per perdre el pes que vaig poder».

L'única opinió que li importa


«L'únic home que és matèria d'opinió, sap per tot el que vaig haver de passar per estar així ara», assegurava Rachel indicant que només li importa el que ell pensi. A més, no es preocupa per res més i se sent bé mostrant el seu cos perquè sap que té tot el seu suport: «Aquest mateix home diu que mai ha vist res més sexy que el meu cos, incloses les meves marques».

 

«Mostreu el vostre cos amb orgull!», així finalitzava el text que remarca la importància de la seguretat en un mateix i de la repercussió de les persones que ens estimen que encara ens podrien proporcionar més força.

 

 

Una publicació viral

El text de Rachel va ser tot un èxit, 480.000 lectors del seu blog van ficar 'm'agrada' a la seva publicació de Facebook, 70.000 dels quals el van compartir. La 'influencer' va aconseguir un gran suport i milers d'usuaris es mostraven totalment d'acord amb els seus ideals i filosofia de vida.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris