rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un estudi revela que el procés ha fet augmentar un 25% les relacions sexuals a Catalunya

El sondeig també constata que l'atractiu de la classe política està sota mínims
El procés ha fet augmentar les relacions sexuals a Catalunya  | CatalunyaDiari.cat

 

Segons un estudi fet per 'La Comunidad del sofá' —un col·lectiu que agrupa més de 54.000 persones al voltant de l'educació sexual— el procés ha fet augmentar un 25% les relacions sexuals a Catalunya entre els mesos de setembre i octubre. 

 

Així ho explicava aquesta tarda el periodista, Pau Torres, al programa 'Versió Rac 1', qui comentava que el motiu que justifica aquest augment de relacions sexuals a Catalunya és l'alliberament de tensions. 

Un 7% dels ciutadans ha lligat en alguna manifestació

L'estudi, on s'han entrevistat unes 310 persones, també constata que 17 de cada 100 catalans han vist com la seva activitat sexual es veia afectada com a conseqüència de la situació política. No obstant això, el sondeig ha tret algunes conclusions curioses, com que un 7% dels ciutadans hauria lligat en alguna de les manifestacions vinculades al procés.

 

Tanmateix, l'estudi constata que l'atractiu de la classe política està sota mínims, mostrant la nota mitjana de 'sex appeal' dels principals líders polítics. Entre les dones, la millor posicionada és la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas. D'altra banda, i entre els homes, el líder socialista, Pedro Sánchez, és el millor posicionat, seguit del líder de Ciutadans, Albert Rivera. 

 

 

L'estudi acaba amb una sèrie de consells, a tall de broma, per evitar que el debat polític arribi al llit, com per exemple «no veure mai debats polítics abans d'anar al llit amb la parella» o «en el cas que el vostre company sentimental no pari mai per casa perquè es passa el dia assistint a actes polítics, enviar missatges de WhatsApp picants per tal d’aplanar el terreny quan torni». 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris