rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Eugenia Martínez de Irujo, molt preocupada per la pressió mediàtica que pugui patir la seva filla Cayetana

La jove farà 18 anys el 16 d'octubre i ho celebrarà amb una exclusiva i una gran festa
Cayetana Rivera, filla del torero Fran Rivera i la duquessa de Montoro | Lecturas

 

La casa d'Alba passarà durant els pròxims dies a la primera línia mediàtica, i és que Cayetana Rivera Martínez de Irujo, filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, farà una gran festa per celebrar la seva majoria d'edat el 16 d'octubre. La data de l'esdeveniment serà el dia 14 d'octubre, dos dies abans de l'aniversari, i segons 'Vanitatis' ja està tot preparat per a una festa en la qual hi haurà exclusiva pel mig. Fins ara, Tana s'ha mantingut sempre al marge de la premsa del cor i allunyada de les exclusives i de les fotografies dels seus pares, però a partir d'ara serà ella mateixa qui decideixi si fer-ho o no. No obstant això, aquest fet ha portat una nova preocupació per a la seva mare: Eugenia Martínez de Irujo tem que la seva filla pateixi la mateixa pressió mediàtica que ella va patir ella durant anys i que fins i tot li va fer prendre mesures sobre aquest tema. Segons ha recollit 'EsDiario', la pressió que la filla de Cayetana Fitz-James Stuart va sentir, la va portar a escriure a la porta de casa seva un cartell on es podia llegir: «Demano a la premsa un dia de festa».

I és que la seva preocupació no és per menys perquè tal com ha revelat el citat mitjà, serà la revista '¡Hola!' qui podrà presumir de ser l'encarregada de donar a conèixer les primeres imatges de la neta de la duquessa d'Alba sense pixelar, un esdeveniment molt esperat que recorda al que va ocórrer quan Andreíta, la filla de Belén Esteban, va fer la majoria d'edat. L'interès, en aquest cas, s'ha fet més gran perquè diverses persones properes a ella han assegurat que s'assembla molt a la seva àvia paterna, Carmen Ordóñez.

 

Tana Rivera amb la seva àvia, la duquessa d'Alba | Diez Minutos

 

D'altra banda, la celebració íntima de l'aniversari de la jove es produirà el 14 d'octubre, un esdeveniment familiar al qual no assistiran ni fotògrafs ni periodistes, encara que a causa de l'expectació generada no es descarta la presència de diversos mitjans als voltants. La principal incògnita que es genera amb aquest esdeveniment és si Tana anirà al ball de debutants de París, un esdeveniment de l'alta societat on es reuneixen els hereus de les grans famílies mundials. L'any passat va declinar amablement la proposta, encara que ara la filla del destre podria canviar de parer. Sens dubte, la majoria d'edat de Cayetana ha eclipsat una altra celebració familiar: el naixement del fill de Cayetano i Eva, que es produirà per les mateixes dates.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris