rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva González a un català que criticava als andalusos: «Ufff… de debò això???»

El jove havia publicat un vídeo en el qual feia mofa dels tòpics d'aquests
Imatge d'arxiu d'Eva González | Cedida

 

Eva González ha intercedit en un conflicte de tipus nacional. La model i actriu andalusa —qui va sortir amb Iker Casillas durant un any— ha carregat conra un català que havia publicat un vídeo en el qual feia mofa dels andalusos i els extremenys.

 

Entre algunes de les frases més destacades del català es poden trobar afirmacions com «els andalusos són ‘molt salats’ com diuen ells. Però no tenen respecte per ningú. Això sí, per cobrar els diners, treballar tres mesos i estar nou mesos vivint la vida de bar són molt vàlids. Els pagesos de Catalunya, mentrestant, suen dia a dia el seu sou».

 

 

Crítica als extremenys

El jove, però, no només critica als andalusos. I és que aquest, equipat amb un coma de muntanyes, també ha criticat als extremenys en el mateix vídeo.

En aquest sentit, el jove ha preguntat: «Què ha de vendre Extremadura al món?». Així mateix, aquest ha prosseguit amb el seu discurs mentre explicava que «el turisme extremeny i les empreses fan por... això sí, les paguem els catalans, eh?».

 

Eva González carrega contra els tòpics

 

Eva González, però, no s'ha arronsat. «Ufff… de debò això???», ha tuitejat la model i actriu espanyola mentre explicava que no donava crèdit al que estava veient. 

 

 «Quina mandra que em fas. Tinc tants arguments per escombrar el que estàs dient que m'hi caben en un tweet», va contestar el noi català. Finalment, però, González va dir: «Me'n vaig a dormir, que demà m'aixeco a les 6 per treballar. I això que sóc andalusa».

 

Després d'aquesta resposta, han estat molts els tuitaires que han optat per aplaudir a la model espanyola. Així mateix, aquests han mostrat la seva aprovació criticant, obertament, al noi català.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris