rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva González: «Prefereixo que el meu fill sigui cuiner abans que torero»

La dona de Cayetano Rivera ha reaparegut després de la forta cornada que va patir el seu marit Cayetano
Eva González a la presentació de la campanya de Cortefiel  Gtres

 

Eva González ha reaparegut després de la forta banyada que va patir el seu marit, Cayetano Rivera, mentre torejava a la plaça de bous de Saragossa. Una reaparició que ha tingut lloc a la presentació d'una nova campanya com a imatge de Cortefiel i en la qual ha respost a algunes preguntes sobre l'estat de salut de Cayetano: «Dins del que cap està bé. Ja està a casa descansant i vulguis que no, no és el mateix que estar a l'hospital». D'altra banda, la presentadora, que està embarassada, ha confessat també que no li agradaria que el seu fill fos torero: «Prefereixo que sigui cuiner i que el màxim que li pugui passar sigui cremar-se», comentava, en declaracions publicades per 'Diez Minutos'.

Malgrat la por que va passar per la banyada, Eva ha declarat que per això té pensant deixar d'anar a veure'l a la plaça de bous i que tampoc li demanaria que es retirés: «Mai s'ha de tenir por a res. No se m'ocorreria demanar-li que es retirés, i crec que ell tampoc ho pensa, perquè està en un bon moment de la seva carrera i ha fet una bona temporada». A més, ha revelat que el seu marit la va trucar mentre viatjava a Saragossa per a reunir-se amb ell: «Em va trucar per tranquil·litzar-me. És una cosa que li agraeixo molt», reconeixia. Sobre l'embaràs, la presentadora ha explicat que té pensat continuar al peu del canó a la feina: «Estem ja gravant 'MasterChef Junior' i crec que em podreu veure l'evolució».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris