rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Eva González, visiblement preocupada després de la cornada del seu marit Cayetano

La model i presentadora sevillana ha viscut aquesta setmana un dels seus moments més durs

Eva González, visiblement preocupada | EP

 

La presentadora de 'MasterChef' Eva González es troba aquests dies a Saragossa al costat del seu marit, Cayetano Rivera, que va patir una forta cornada a la plaça de bous de la ciutat i va haver de ser intervingut quirúrgicament a la mateixa infermeria de la plaça. Després de l'operació, el destre va ser traslladat a l'Hospital Quirón de Saragossa, on continua ingressat i fins al qual es van desplaçar la seva dona i el seu germà quan van conèixer la notícia. En qüestió d'hores, la sevillana va arribar al centre hospitalari i tal com recull 'Chance', va ser fotografiada amb el semblant visiblement preocupat i afectat.

No obstant això, després de veure al seu marit i confirmar de primera mà que tot havia sortit bé i que s'anava a recuperar li va tornar el somriure i, segons informa 'Chic', l'endemà la seva cara en arribar a l'hospital era molt diferent: la model va dedicar un somriure als mitjans que allà es trobaven, demostrant que la preocupació per Cayetano cada vegada era menor. Al costat d'ella també es troba el germà del torero, Francisco Rivera, que ha estat molt pendent de la seva evolució.

 

Actualment, el torero continua recuperant-se de les ferides i de la intervenció quirúrgica i l'últim comunicat mèdic no podia ser més favorable: «Ha passat la nit tranquil, sense elevació tèrmica i amb lleugeres molèsties derivades de la intervenció quirúrgica practicada ahir. Les ferides presenten un bon aspecte, els drenatges rendeixen adequadament i té bon pols mitjà», informava el comunicat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris