Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un expert en alimentació assegura que fem malament el sandvitx mixt

Als ingredients habituals cal afegir-li un de més, la maionesa
Imatge d'un sandvitx mixt | Cedida

 

Preparar un sandvitx mixt és una cosa que tothom ha fet alguna vegada. Dues llesques de pa, pernil cuit, formatge i una mica d'oli o mantega són els ingredients fins ara considerats com a necessaris per realitzar aquesta senzilla recepta, cosa que ara podria canviar. L'australià Tristan Lutz, expert en alimentació, afirma que s'ha d'utilitzar un ingredient més, la maionesa. Lutz assegura que substituir l'oli o la mantega per aquest nou ingredient és l'ideal. Segons l'expert en alimentació posar maionesa en la part exterior de les llesques de pa fa que es daurin més uniformement i evita per complet que s'enganxin a la paella o sandvitxera.

Malgrat que podria ser una millora en l'elaboració dels sandvitxos mixts, cal no oblidar possibles desavantatges en utilitzar aquest truc. D'una banda, és possible que el resultat final tingui gust de maionesa calenta, i pot no agradar a tothom. A més, la maionesa és menys sana que un dels ingredients als quals substituiria, l'oli. La nutricionista Amanda Foti ha assegurat a Yahoo Health que «aquesta cremosa salsa pot tenir un sabor deliciós, però és una de les opcions menys saludables». Per aquest motiu es recomana no consumir aquests sandvitxos de manera molt habitual.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris