rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Facebook, afectat per un virus que s'envia a través del xat

S'envia un enllaç de manera automàtica als amics de l'usuari
Fa mesos que es divulga | Facebook

 

Els hackers sempre es troben a l'aguait per a colar els seus atacs sempre que sigui possible. És per aquest motiu que grans empreses com Facebook o Whatsapp han estat víctimes múltiples vegades d'aquest succés. A través d'aquestes plataformes poden arribar a milers d'usuaris.

 

El seu objectiu és arribar a tots ells de manera discreta per tal d'enganyar-los i així, aconseguir les dades que desitgen. En aquests moments, i des de fa uns mesos, Facebook està patint un atac amb què hem de vigilar molt. El virus arriba a través del compte d'un amic de l'usuari. De forma involuntària, doncs, li oferirà a hacker totes les dades que volen. 

Missatge a través del xat

Un cop algun compte ha estat infectat pel virus, aquest es propaga pels seus contactes. Com? Els envia un missatge, un enllaç acompanyat de la paraula «Mira!» per tal de cridar l'atenció de qui ho rep.

 

Els hackers creen una web falsa on les víctimes han d'afegir les seves dades personals | Cedida

 

Un cop dins, s'obre una pàgina web que demana a l'usuari les dades del seu compte de Facebook, inclosa la contrasenya, per tal de poder-hi accedir. Objectiu assolit. Els hackers ja tenen el que volien a través d'una plana web falsa: les dades necessàries per a apropiar-se del perfil.

Fa uns mesos, la Policia Nacional ja va advertir de la perillositat del virus que, a hores d'ara encara no s'ha pogut fer res per frenar-lo, ja que constantment surten noves versions.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris