Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

FACUA situa les llets de Lidl, Carrefour i Alcampo com les més barates del mercat

Algunes marques la venen per menys de 0,60 euros el litre, cosa que es considera no sostenible per a la cadena de valor de la llet, principalment pel ramader
A Lidl, Carrefour i Alcampo es pot trobar la llet més barata| cedida

 

Les cadenes de supermercats Carrefour, Lidl i Alcampo són les que venen la llet més barata a diferència dels seus competidors. En aquest sentit, en els seus establiments venen marques on el preu de venda al públic per cada litre de llet no supera el preu mínim de 0,60 euros que es considera sostenible per a la cadena de valor de la llet, principalment pel ramader, segons el portal 'Campo Gallego'. D'aquesta manera, a Lidl, Carrefour i Alcampo es pot comprar la llet per 0,54 euros el litre, segons ha revelat un estudi comparatiu sobre els preus d'aquest aliment a l'Estat elaborat per l'organització de consumidors FACUA. Concretament, la cadena de supermercats que l'ofereix més barata segons els preus mitjans és Lidl, amb un preu de 0,62 euros. A Lidl, la marca Finesa es ven per 0,59 euros.

Per la seva banda, a Alcampo el preu mitjà de la llet per cada litre és de 0,68 euros, però presenta la marca LR, la més barata del mercat. Finalment, Carrefour presenta un preu mitjà de també 0,68 euros i la marca blanca de la cadena francesa, Carrefour Discount ofereix el seu litre de llet a 0,56 euros. A diferència d'aquestes tres companyies, Mercadona, Hipercor i Dia han destacat com les més cares en la venda de llet per cada litre. Hipercor, al capdavant dels preus més alts, presenta un preu mitjà de 0,82 euros el litre, i Dia i Mercadona, 0,73 euros per litre. A més, des de FACUA s'han detectat grans diferències entre el preu d'un bric de llet d'un litre de gairebé un 85,2%, és a dir 0,46 euros, sent la més barata la LR d'Alcampo i la més cara President, d'Hipercor.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris