rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Facua situa les llets de Lidl, Carrefour i Alcampo com les més barates del mercat

Venen algunes marques d'aquest aliment per menys de 0,60 euros el litre, cosa que es considera no sostenible per la cadena de valor de la llet, principalment pel ramader
A Lidl, Carrefour i Alcampo es pot trobar la llet més barata | cedida

 

Les cadenes de supermercats Carrefour, Lidl i Alcampo són les que venen la llet més barata a diferència dels seus competidors.

 

En aquest sentit, ofereixen als seus establiments marques que tenen preus de venda al públic que no superen el mínim de 0,60 euros per cada litre de llet. Cosa que no es considera sostenible per la cadena de valor de la llet, principalment pel ramader, segons el portal 'Campo Gallego'.

 

D'aquesta manera, a Lidl, Carrefour i Alcampo es pot comprar la llet per 0,54 euros el litre, segons ha revelat un estudi comparatiu sobre els preus d'aquest aliment a Espanya elaborat per l'organització de consumidors Facua. Concretament, la cadena de supermercats que l'ofereix més barata segons els preus mitjans és Lidl, amb un 0,62 euros. A Lidl, la marca Finesa es ven als 0,59 euros.

Per la seva banda, Alcampo té el preu mitjà de la llet per cada litre en 0,68 euros, però presenta la marca LR, la més barata del mercat. Finalment, Carrefour presenta un preu mitjà de també 0,68 euros i la marca blanca de la cadena francesa, Carrefour Discount ofereix el seu litre de llet a 0,56 euros. 

 

A diferència d'aquestes tres companyies, Mercadona, Hipercor i Dia han destacat com les més cares en la venda de llet per cada litre. Hipercor, al capdavant dels preus més alts, presenta un preu mitjà de 0,82 euros el litre, i Dia i Mercadona, 0,73 euros per litre.

 

A més, des de Facua s'ha detectat grans diferències entre el preu d'un brick de llet d'un litre de gairebé un 85,2%, és a dir 0,46 euros, sent la més barata la LR d'Alcampo i la més cara President d'Hipercor.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris