rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

La família de Diana Quer dona l'«últim comiat» a la jove desapareguda en un acte homenatge a A Pobra do Caramiñal

Centenars de veïns han volgut fer costat a Juan Carlos Quer, en «aquesta terra» on van ser «tan feliços»
Durant el recorregut pels carrers de Pobra do Caramiñal en el comiat a Diana Quer | CatalunyaDiari.cat

 

Diana Quer, la jove desapareguda i assassinada per José Enrique Abuín, àlies 'El Chicle', ha rebut aquest diumenge 4 de febrer l'última missa en el seu honor al municipi d'A Pobra do Caramiñal. El pare de Diana, Juan Carlos Quer, ha estat l'encarregat de representar a tota la família en els diversos actes al poble de A Corunya en l'«últim comiat» a la jove.

 

Centenars de persones i veïns han estat al costat de la família Quer, que han omplert de gom a gom l'església de Santiago do Deán, on ha tingut lloc la missa en nom de Diana Quer, Posteriorment, Juan Carlos Quer ha realitzat unes emotives paraules a l'acte homenatge posteriors a la missa, que s'ha volgut fer en «aquesta terra» on van ser «tan feliços». «El seu últim comiat volíem que es desenvolupés en aquesta terra, on tan feliços hem estat i que tan injustament ha estat tractada per alguns mitjans de comunicació», ha dit el pare de Quer.

Agraïment a tots els veïns i cossos de seguretat

El pare de Diana Quer, en el seu emotiu discurs en l'homenatge a la seva filla, ha descrit A Pobra do Caramiñal com «una terra de gent hospitalària, de gent bona» que «ha donat una lliçó a tot el poble espanyol de solidaritat, d'afecte i de suport per a suportar 500 dies i 500 nits de dolor», després de la desaparició de Diana.

 

Així mateix, Juan Carlos Quer també ha volgut agrair tot el treball realitzat als cossos de seguretat: «El dia que la nostra societat sigui conscient del valor tan enorme que té aquest treball en silenci, de protecció de la ciutadania ...», ha començat dient el pare de la desapareguda.

També ha demanat amb el seu discurs que aquesta vocació de servei públic «no s'oblidi mai», ja que «són persones que protegeixen la societat i als nostres fills». A aquests actes en homenatge han assistit personalitats com el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, i el delegat del Govern, Santiago Villanueva, així com comandaments de la Guàrdia Civil i Protecció Civil. També ha estat present el pare de Mari Luz, Juan José Cortés.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris