rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La família de Michael Schumacher planeja canviar-li el tractament per intentar millorar la seva qualitat de vida

L'expilot de Ferrari rep assistència mèdica diària, no pot parlar ni moure's i ha de respirar de forma artificial
Michael Schumacher, en una imatge d'arxiu | Ferrari.

 

Michael Schumacher es troba rebent tractament al seu domicili a Gland, Suïssa, on és atès per diversos doctors les 24 hores del dia, a causa del seu greu estat. Segons assegurava el diari 'Gol', l'expilot de Ferrari no parla, no es mou, ha de respirar de forma artificial i, tal com asseguren alguns especialistes, presenta «danys neurològics irreversibles» després d'haver estat tres anys en coma. Així, el portal 'Infobae' apunta al fet que els seus familiars estarien plantejant-se la possibilitat de dur a terme altres tractaments i, en aquest sentit, podria ser traslladat a una clínica especialitzada a Dallas, Estats Units, amb l'esperança que millori la seva qualitat de vida.

Pel que sembla, la família hauria estudiat el cas amb el doctor Mark Weeks, especialista en lesions cerebrals, que compta amb experiència en «pacients amb aquest tipus de lesions». «Probablement no hi ha cap clínica a Europa que tracti tants casos com nosaltres», hauria comentat l'expert a la família de l'expilot de Ferrari, segons recullen diversos mitjans alemanys que apunten, a més, al fet que hauria estat Corinna, la seva dona, qui es va dedicar a buscar especialistes que poguessin donar alguna esperança al seu marit. Segons han assenyalat diversos mitjans, la situació de Schumacher seria tan greu que únicament seguiria viu per exprés desig de la seva dona.

 

Malgrat la poca informació existent, la veritat és que no seria d'estranyar que els seus familiars hagin decidit provar algun tractament alternatiu, ja que l'atenció personalitzada que rep li costa a la família uns 100.000 euros al mes, la qual cosa està començant a repercutir en la situació econòmica dels Schumacher. Si bé la fortuna del pilot ascendia a 750 milions d'euros, les altes despeses han provocat que ja hagin hagut de vendre el seu jet privat i la mansió que tenien a Noruega. Les esperances per poder mantenir el tractament de Michael se centren ara en el seu fill, Mick Schumacher, que podria debutar en la Fórmula 1 la temporada vinent.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris