rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La família de Pau Pérez escriu una carta d'agraïment davant totes les mostres de suport

El jove vilafranquí va ser la víctima número 15 de l'atemptat a Barcelona
Pau Pérez va ser assassinat a sang freda pel terrorista fugit i protagonista de la matança a Barcelona | Cedida

 

Pau Pérez va ser la víctima número 15 de l'atemptat a Barcelona el passat 17 d'agost. El jove, veí de Vilafranca, havia anat a la Ciutat Comtal per anar a les festes de Gràcia, però va tenir la mala sort de trobar-se en el camí de fugida de Younes Abouyaaqoub, que el va apunyalar mortalment per endur-se el seu cotxe. Des d'aleshores la seva família no ha parat de rebre mostres de suport. Entre d'altres, Vilafranca del Penedès va decretar tres dies de dol i el FC Vilafranca va organitzar un partit d'homenatge amb l'Atlètic Vilafranca i Moja, els equips on havia jugat el Pau.

Davant tantes mostres d'afecte, la família d'en Pau, els seus pares José Mari i Conchita i el seu germà Guillermo, han volgut escriure una carta d'agraïment que ha publicat 'Eix Diari' i que podeu llegir a continuació: «Ja fa dos mesos que vam acomiadar el nostre fill i germà; fa dos mesos que ens el van arrabassar, van robar-li vilment la vida i amb ell, també la nostra. T'estimem tant, Pau! T'enyorem tant que se'ns fa gairebé impossible viure amb la teva absència».

«Tot i això, enmig d'aquesta immensa foscor, volem agrair el suport de tantes i tantes persones que ens han acompanyat i ens acompanyen. Gràcies als nostres familiars i amics per estar al nostre costat en tot moment; moltes gràcies de tot cor als amics del Pau, us sentim a prop. La nostra gratitud als clubs de futbol Atlètic Vilafranca i Agrupació Esportiva Moja, on el Pau havia jugat, així com als ajuntaments de Vilafranca i Olèrdola. Gràcies també a Àltima i als Mossos d'Esquadra per posar-nos tantes facilitats en els primers moments; als Castellers, als Xicots, a la Joves i als Falcons de Vilafranca per acomiadar el Pau amb els vostres pilars. Moltes gràcies a tots els vilafranquins i vilafranquines i a la gent de la comarca que, fins i tot sense conèixer-nos, ens heu fet arribar el vostre suport. Sentim la vostra estima. Gràcies de tot cor».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris