rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La Família Reial reforça la seva seguretat pocs dies abans de les Eleccions Generals

Els seus dos grups de protecció, Monteros de Espinosa i Mar Oceáno, han dut a terme pràctiques a Toledo i Guadalajara
La Casa Reial ha decidit augmentar la seva seguretat | Vanitatis

 

Quan es parla de seguretat de la Família Reial, qualsevol recurs és poc. Tothom sap i ha vist en alguna ocasió com en qualsevol acte oficial els reis d'Espanya i, fins i tot, la princesa Elionor i la Infanta Sofia, estan fortament protegits per membres de la seva seguretat. Bé, doncs des del passat mes de març la professionalitat i l'excel·lència dels membres que vetllen per la integritat de la Casa Reial, s'està ficant més en forma que mai, tal com explica 'La Coctelera'.

 

Concretament, tal com ha informat 'Monarquía Confidencial', els passats dies 19, 20 i 21 de març, l'anomenat Grup d'Honors de la Guàrdia Reial, la unitat que s'encarrega de la protecció de Felip VI i Letícia, ha estat entrenant-se durament amb l'objectiu d'oferir el millor dels serveis en relació a la seguretat del Palau de la Zarzuela.

 

 

Les tasques dels grups Monteros de Espinosa i Mar Océano

En aquesta ocasió, els membres del gruup es van dividir en dos grups: els Monteros de Espinosa i Mar Océano. Cadascun d'ells ha estat duent a terme una sèrie de maniobres que tenen com a finalitat millorar les seves pràctiques de seguretat i poder oferir així, la tranquil·litat que busquen els reis per a ells i la seva família. En concret, el grup de Monteros de Espinosa es va traslladar a Toledo, on van realitzar un ensinistrament en tir, habilitats policials i combat en zones urbanitzades en el camp de maniobres de Los Alijares. Per la seva banda, Mar Oceáno es va traslladar fins a Casas de Uceda, a Guadalajara.

 

En aquest cas, els membres del grup van realitzar tasques de reconeixement d'itineraris, moviments tàctics, combat en zones urbanitzades o topografia i pràctiques de tir. Actualment, es desconeix quants són els membres que formen part de la guàrdia reial, no obstant això, durant l'època del rei emèrit Joan Carles, es van arribar a calcular fins a 300 membres.

Dos dels grups de seguretat de la Casa Reial s'han entrenat en les darreres setmanes | Youtube

 

 

 

Una dona guàrdia civil en la seguretat de Letícia

El que sí que se sap és que Letícia compta amb una dona guàrdia civil dins el seu equip de seguretat. No només els reis tenen seguretat en la seva vida privada i els actes públics, Elionor i Sofia també compten sempre amb una vigilància que les protegeix i, fins i tot, dins la seva classe hi ha sempre una persona que s'encarrega del seu benestar.

 

Es presenten unes setmanes tèrboles amb les eleccions i la situació catalana, segurament, aquest haurà estat el motiu pel qual la Casa Reial ha decidit reforçar la seva seguretat i exigir, encara més, l'excel·lència al seu grup.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris