rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La Família Reial se'n va de vacances pel pont de la Constitució

Els monarques es prenen uns dies lliures després d'alterar la seva agenda institucional per la situació a Catalunya
La felicitació Nadalenca dels reis amb les seves filles de l'any 2016 | casa real
 

 

  

Felip VI i la reina Letícia han tingut un any fora del normal. A l'agost van haver d'avançar la seva tornada de vacances pels atemptats a Barcelona i Cambrils i, posteriorment, van buidar tota la seva agenda d'actes oficials per la situació política a Catalunya.

  

  

No obstant això, aquests fets no ha evitat que un cop recuperada la normalitat institucional els monarques tornin als seus costums habituals. Per això, la Família Reial no té actes programats entre els festius del 6 i el 8 de desembre.

 

Unes vacances habituals

Des que Felip accedís a la corona, ​​aquestes vacances a principis de desembre han estat freqüents. L'any 2014, el seu primer any com a reis, Felip i Letícia van tenir actes fins al 5 de desembre i no van reprendre la seva agenda fins al 10 d'aquest mes. El 2015, els monarques van tornar a la normalitat el 9 de desembre, mentre que l'any passat també van tenir lliure el dia 5.

Que els col·legis donin festiu als nens, i tant Elionor com Sofia tinguin diversos dies lliures, contribueix a aquest fet, ja que així la Família Reial pot gaudir d'uns dies en família i fer algun viatge privat per desconnectar de la dura vida de la reialesa.

Actes a principis i finals de setmana

L'absència d'actes oficials en aquestes dates no vol dir que no tinguin compromisos planificats. Els reis van acudir aquest dilluns, 4 de desembre, al sopar commemoratiu del 50 aniversari del diari 'AS'.

Per la seva banda, el diumenge 10 de desembre la reina Sofia té previst assistir en representació de la Casa Reial al lliurament de la primera edició del Premi Juan Antonio Carrillo Salcedo als Drets Humans que tindrà lloc a Sevilla.

No serà fins al dilluns 11 quan els monarques no tornin a la seva agenda oficial, amb un viatge de cooperació de la reina Letícia al Senegal, on estarà fins al dijous 14. El retorn de Felip VI a la seva agenda encara no s'ha fet públic.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris