Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La família Verdasco assegura no conèixer el dia de les noces de Fernando Verdasco i Ana Boyer

Jesús i Sara, pare i germana del nuvi, han declarat que no coneixen la data ni el lloc de l'enllaç
Sara Verdasco i José Verdasco passejant per Madrid | Gtres

 

Fernando Verdasco i la filla d'Isabel Preysler, Ana Boyer, van anunciar recentment en la revista 'Hola!' que anaven a donar-se el «sí, vull» amb magnificència, ja que anaven a casar-se en Les Bahames el proper dia 8 de desembre. No obstant això, amb l'ingrés d'Antonio Carmona, la família Verdasco s'ha centrat a atendre al cantant, ja que Sara Verdasco és la dona del nebot del cantant, Juan Carmona, deixant d'un costat de noces i oferint declaracions com menys confuses. «Això de desembre i el de Bahames no se sap... jo no ho tinc tan clar», responia Sara Verdasco, germana de Fernando.

Per la seva banda, José Verdasco, el pare del nuvi, també va ser preguntant per la premsa a la seva arribada a l'hospital en el qual es troba ingressat Antonio Carmona, i les respostes també van resultar ser d'allò més estranyes: «Crec que sí, encara no m'han confirmat la data ni el lloc», va comentar. I és que en definitiva, l'única cosa que sembla clar és que els falta la confirmació dels nuvis, els qui al seu torn sí que han confirmat la data i el lloc a una revista, cosa que no han fet amb els seus familiars i amics. No obstant això, la qual cosa sí que ha negat taxatiu és que el seu fill i la seva núvia vagin a viure amb Isabel Preysler: «Això és mentida», va sentenciar.

 

Ana Boyer i Fernando Verdasco  | Cedida.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris