rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Els familiars i amics de Dámaso González recorden el torero en una emotiva missa funeral

Nombroses figures del toreig, com José Ortega Cano, van acudir a la catedral d'Albacete per homenatjar el destre
La dona de Dámaso González a la seva arribada a la catedral d'Albacete | Diez Minutos

 

La tarda d'aquest dimecres, 20 de setembre, va tenir lloc la missa funeral del torero Dámaso González, que va morir amb 68 anys el passat 26 d'agost a l'Hospital Quirón de Madrid víctima d'un càncer d'ossos. L'emotiva cerimònia, a la qual van acudir els familiars del destre així com els seus amics més propers i alguns admiradors, es va celebrar a la catedral d'Albacete, lloc en el qual es van congregar per homenatjar aquest mestre del toreig, segons recull '¡Qué me dices!'. La seva vídua, Feli Tarruella, va acudir acompanyada de les seves tres filles, Marta, Elena i Sonia, així com per la parella de Sonia, el cantant Juan Peña. Visiblement afectades, la dona i les filles de Dámaso van rebre el suport i l'afecte dels assistents, com va ser el cas de José Ortega Cano, que no va voler perdre's l'oportunitat d'homenatjar el seu company de professió i amic així com de mostrar el seu suport a la seva vídua i a les seves filles. Així mateix, Ortega Cano va acudir acompanyat de la seva parella, Ana María Aldón i al seu costat també es van poder veure altres figures del toreig com José Tomás, Rubén Pineda, Manuel Amado, Manuel de Paz i Pepe Osuna.

Sonia González, filla del torero, amb Juan Peña | Diez Minutos

 

José Ortega Cano donant suport a la vídua de Dámaso González | Diez Minutos
José Ortega Cano i la seva parella a la catedral d'Albacete | Diez Minutos

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris