rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

El farciment de crestes de Mercadona, el producte pels que no volen perdre temps a la cuina

Simplement s'ha d'afegir aquest farciment a la massa i cuinar-les segons les preferències de cadascú, sigui en forma de pastís empanat o de petites crestes
El farciment per a crestes de Mercadona | Mercadona

 

Un producte de Mercadona ha tornat a causar furor entre els seus clients, sobretot entre els més tradicionals. A través de la seva marca Hacendado, la companyia d'alimentació ha distribuït en les seves superfícies un innovador producte per facilitar, considerablement, l'elaboració de les típiques crestes i pastissos empanats. I és que Mercadona ha posat a la venda un farciment amb la recepta casolana per cuinar les crestes a casa més ràpidament.

 

 

Aquest farciment s'ha elaborat amb tomàquets naturals cuinats artesanalment amb ou cuit, ceba, pebrot, tonyina, oli d'oliva i sal. Aquest producte de Mercadona ja ve preparat per ser utilitzat, sense necessitat de sofregir-lo o coure'l. Per aquest motiu l'elaboració de crestes és molt més ràpida: simplement s'obre l'envàs i es va afegint el contingut sobre la massa.

Tal com recomana la companyia, un sol paquet és suficient per elaborar diverses crestes, i amb dos, es pot emplenar perfectament un gran pastís empanat.A més, aquest farciment també es pot utilitzar com a condiment per a altres plats, siguin de car o peix, però especialment el pollastre. 

 

Es recomana conservar el producte a la nevera, i una vegada obert, consumir-lo en un màxim de cinc dies. Cal destacar que aquest producte de Mercadona no porta gluten, el que significa que també es poden elaborar crestes amb aquest farciment per a celíacs, sempre que la massa sigui l'adequada.

 

Com preparar-les

Simplement s'ha de preparar la massa i afegir la quantitat necessària de farcit per a les crestes de Mercadona. Després és essencial tancar les vores segellant-les amb una forquilla. Per cuinar-les es pot utilitzar una fregidora o el forn. 

 

Per fregir-les simplement cal submergir-les en oli bullent fins que quedin ben daurades. Si es fan al forn, aquest s'ha de preescalfar a 220 graus. I abans de ficar-les al forn durant 25 min a 200 graus, és recomanable pintar la superfície amb un ou batut.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris