rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El feliç motiu pel qual Manu Guix no va poder estar a la gala d'OT

Ha estat una gran sorpresa

El Director Musical de l'Acadèmia, pare per segon cop | Cedida

 

La segona gala de l'última edició d'Operació Triomfo es va viure amb una important absència entre els seus protagonistes. La raó no va ser altra que la falta del músic, Manu Guix, qui està d'enhorabona, per haver-se convertit en pare per segona vegada. Noemí Galera, qui ho acompanya a les valoracions de l'acadèmia, va ser l'encarregada de donar l'excel·lent notícia, explicant que «vull felicitar a Manu Guix, que ha estat pare aquest matí d'una nena preciosa».

 

L'artista, exaltat de felicitat, també es va encarregar de compartir una primera fotografia de per explicar als seus seguidors la seva gran novetat. En una imatge en la qual s'intueix a la petita al llit, amb un cartell rosa on apareix el seu nom, Lua, Manu la va acompanyar del text «Benvinguda al món, Lua!!!!! T'estàvem esperant!!! #xutdefelicitat». D'aquesta manera, el cantant es va mostrar feliç de poder gaudir de la seva segona filla.

Manu Guix, qui actualment s'exerceix com a Director Musical de l'Acadèmia d' 'Operación Triunfo', està casat amb Marta Cristià, amb qui té un altre fill de poc més d'un any. L'artista, que es va perdre la gala del programa en què col·labora, es va disculpar per la seva absència, explicant que «avui no us podré veure, però espero que surti la millor gala del món!!! #LuaEstàAquí Un petó a tots!», mitjançant una publicació a Twitter.

 

 

La primera imatge del bressol de la filla de Manu Guix | Instagram

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris