rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Felip VI i Letícia es divorcien, segons la premsa portuguesa

Asseguren que esperen la majoria d'edat de Eleonor per estalviar-se un escàndol
La reina Letícia i el rei FeIip VI. | CatalunyaDiari.cat

 

La família reial no només és portada a les revistes d’Espanya, sinó a la premsa de tot el món. També ocupen pàgines a Portugal, on aquesta setmana es parlava d’un possible divorci entre el rei Felip i la reina Letícia. Fins a tres publicacions dedicaven part de les seves pàgines a informar sobre la presumpta rivalitat entre Letícia i Sofia i l’escàndol entre el rei emèrit i Corinna.

 

No obstant això, la notícia que més ha impactat als lectors portuguesos ha estat la crisi entre el matrimoni reial, que podria divorciar-se després d’una sèrie de fets que han trencat la relació de parella.

Les reines passegen amb les infantes en una sortida a Palma. | CatalunyaDiari.cat

 

La premsa portuguesa parla de divorci reial

El titular més cridaner en aquestes revistes era «Felip i Letícia, a prop del divorci», a la publicació ‘Nova Gente’. La revista del cor es remunta al 2013, quan Letícia va protagonitzar un escàndol en abandonar Mallorca i deixar al seu marit i a les filles  durant les vacances d’estiu. Després d’aquest succés, i segons ‘Nova Gente’, Joan Carles li va demanar al seu fill que abandonés a Letícia.

La premsa portuguesa parla d'un possible divorci entre Felip VI i la reina Letícia. | CatalunyaDiari.cat

No se separaran fins que Elionor sigui major d'edat

D’altra banda, la revista portuguesa assegura que els reis no tenen previst dur a terme aquest pas fins que Elionor sigui major d’edat. Aquesta informació s’extreu de les paraules de la periodista espanyola Pilar Eyre, que afegeix: «s’acceptaria amb total normalitat un rei divorciat a Espanya», però esperant que l’hereva de la Casa Reial faci els 18 i evitant més escàndols a Zarzuela.

L'escàndol entre Joan Carles i Corinna

A més de mencionar al matrimoni reial, a la publicació 'Caras' capten l'atenció dels lectors amb el següent titular: «Baixa a les vacances: Joan Carles de nou al centre de l'escàndol», una informació que recull l'absència del rei emèrit a les illes Balears. A l'interior de la notícia, es posa especial èmfasi en Corinna i les gravacions que impliquen a Joan Carles en quatre suposats delictes.

Imatge de la Familia Reial després de la disputa a Palma. | CatalunyaDiari.cat

 

D’altra banda, ‘VIP’ parla de les tensions entre Letícia i Sofia, un dels altres mals de cap a Zarzuela. Amb aquesta foto de les reines sortint de la Catedral de Palma, afirmen que els reis utilitzen a les seves filles per ocultar un nou escàndol, i sentencien que Sofia «ni perdona ni oblida» el que va passar.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris