Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Fèlix Millet, hospitalitzat a Terrassa amb una insuficiència respiratòria

L'assistència mèdica de la presó de Brians n'ha demanat el trasllat
Fèlix Millet, amb cadira de rodes | CatalunyaDiari.cat

 

Fèlix Millet ha ingressat aquest dijous, 22 de febrer, a l'Hospital Mútua de Terrassa a causa d'una insuficiència respiratòria. La metgessa de la presó de Brians 1, on és empresonat l'expresident del Palau de la Música des del passat 5 de febrer, ha ordenat el trasllat amb respiració assistida al matí.

 

Des del passat dia 7 de febrer, a més, aquest estava al mòdul d'infermeria de la presó Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), al costat del també condemnat Jordi Montull.

 

 

Montull, precisament, seguien aquest dijous a la presó tot i una darrera sentència que els era favorable. Ambdós, de fet, no han pogut reunir la fiança que els va imposar l'Audiència de Barcelona per quedar en llibertat —a l'espera que es resolgui el recurs que van presentar a la seva condemna—.

 

El tribunal judicial de Barcelona, així mateix, va demanar 400.000 euros a l'expresident del Palau, Félix Millet, mentre que 'només' en demanava 100.000 a Montull. Tot i això, cap dels dos hauria abordat encara la fiança i, per això, Millet restava fins avui a presó. La nit d'aquest dijous, de fet, la passarà a la Mútua de Terrassa a l'espera de les evolucions que pugui fer. 

 

 

El calvari de Millet 

El 15 de gener passat, el pes de la llei va caure com una llosa sobre Millet, que va veure com se'l sentenciava a nou anys i vuit mesos de presó pel saqueig de la institució musical. El frau al Palau de la Música, de fet, va ascendir als 23 milions d'euros.

 

L'Audiència, d'altra banda, va condemnar a Montull a set anys i sis mesos per malversació, tràfic d'influències, blanqueig de capitals i frau a Hisenda. Convergència Democràtica de Catalunya, segons la sentència esmentada, hauria cobrat comissions il·legals per 6,6 milions d'euros de la constructora Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obres públiques.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris