El fenomen dels 'pallassos assassins' s'expandeix per Catalunya

Ja han aparegut a diverses ciutats

Després de la retirada de @lleidaclown de les xarxes socials, no podem assegurar que la cosa acaba aquí, doncs el fenomen s'està massificant a passos engegantits i no només a l'estranger, sinó també al nostre país. El fenomen està creixent, tant a Catalunya com en la resta de comunitats, com per exemple la Comunitat Valenciana, Astúries, Castella i Lleó o Andalusia.

 

Comiat de @lleidaclown

Els «pallassos assassins» van començar com una moda als Estats Units. Els primers albiraments es van veure en Carolina del Sud, on un nen va veure un pallasso que feia senyals per atreure-ho al bosc. L'assumpte es va fer viral en poc temps, i als països de parla anglesa es va expandir el fenomen de manera alarmant, fins i tot va ser detingut un assassí en sèrie que es disfressava de pallasso per atrapar a les seves víctimes, John Wayne Gacy. Després d'assassinar 33 nens, va ser declarat culpable i executat en 1994. 

 

Encara que els «pallassos assassins» han arribat fins al nostre país gens indica, de moment, que resultin perillosos, però s'ha d'anar amb compte perquè no desperten confiança en les seves batudes nocturnes per espantar a la gent. Pot resultar perillós tant per a ells com per a les persones que sofreixen els assalts, ja que en moments de tensió algú podria actuar de manera violenta. Aquests 'pallassos' tenen compte d'Instagram on pugen fotos de les seves excursions nocturnes per la ciutat. Aquests són alguns d'ells:

  

@barcelonaclown

  

  

Instagram 

 

 

@tarragona_clown

Encara que només tingui una foto i no compti amb molts seguidors, El pallasso ja camina pels carrers de l'antiga Tarraco intentant atemorir a la gent. Probablement el fenomen seguirà creixent i seran molts qui voldran imitar la seva forma d'espantar i les seves fotos.

 

En altres llocs d'Espanya també s'han vist «pallassos assassins». Ells mateixos pugen les seves fotos a les xarxes i intenten buscar la fama a través d'elles. Alguns són @valenciaclown, de la Comunitat Valenciana, i @malagaclown, de la ciutat de Màlaga. Tots ells han obert comptes en Internet des de fa poc i compten amb pocs seguidors, però s'espera que segueixin creixent en un espai curt de temps.