rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Paz Padilla, Ana, atrapada al metro de Londres: «Ens hem cagat de por»

La filla de la presentadora de 'Sálvame' va tenir una mala experiència durant una excursió a la capital de Regne Unit
Imatge d'Anna Ferrer i la seva mare Paz Padilla. | Cedida

 

La filla de Paz Padilla, Ana Ferrer, es troba en vivint a la ciutat anglesa de Nottingham, on continua els seus estudis universitaris gràcies a una beca Erasmus. Aquest cap de setmana, la jove va aprofitar per fer una excursió a Londres i visitar la ciutat, però durant la seva visita va sofrir un contratemps: en sortir d'una estació de metro, es va trobar amb què aquesta estava tancada i que hi havia una forta presència policial. «No sabeu el que ens va passar ahir. Anàvem al metro i en voler sortir al carrer ens ho trobem tot tancat, amb tota la policia per aquí. Ens vam cagar de por», va explicar Ana.

Afortunadament, tot va quedar en un esglai i segons recull 'Informalia', el més probable és que la presència policial es degués al fet que la capital de Regne Unit es troba en el nivell més alt d'alerta terrorista, a causa dels atemptats que ha sofert en els últims tres mesos. Així, quan ella i les seves amigues van aconseguir sortir de l'estació, van gaudir d'un cap de setmana d'allò més divertit i van poder visitar alguns dels llocs més emblemàtics, com el London Eye o Camden Town. A través de les xarxes, Ana va compartir algunes de les imatges i va anunciar als seus seguidors que faria un vídeo de la seva excursió que podran veure al seu canal de Youtube.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris