rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Paz Padilla, Anna Ferrer, comença la seva nova vida a Londres

La presentadora ha ajudat la seva filla amb la mudança, ja que cursarà durant un any els seus estudis universitaris a la ciutat anglesa

 

La filla de Paz Padilla, Anna Ferrer, ja està instal·lada a Londres, lloc en el qual segons va revelar la seva mare durant la seva entrevista amb Bertín Osborne per a 'Mi casa es la tuya' cursarà els estudis corresponents a una beca Erasmus que li han concedit pel curs 2017/2018. La jove, que estudia Econòmiques, s'ha mostrat entusiasmada amb aquesta nova etapa estudiantil i a través de les xarxes socials han compartit amb els seus seguidors els seus primers dies a la ciutat anglesa. «He comprat tot el que necessitava per a la casa, gairebé m'he de comprar un matalàs perquè no hi havia de res!», explicava a Instagram. Per sort, Anna ha viatjat amb la seva mare, que l'ha ajudat amb totes les coses: «He hagut de comprar coberts, plats, un coixí...». Amb tot a punt, la jove ja està completament instal·lada i preparada per iniciar les classes. Mentrestant Paz, ja ha tornat a Espanya i encara que el comiat ha estat agredolç perquè segur que la trobarà moltíssim a faltar, s'espera que la presentadora viatgi amb freqüència al Regne Unit per visitar-la.

 

Paz Padilla i la seva filla a l'avió cap a Londres | Instagram

 

 

Anna Ferrer al costat de la seva mare, Paz Padilla, a Londres | Instagram

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris