rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

La cadena 'Piel de Toro' dispara les seves vendes a Catalunya

La companyia sevillana de roba ha vist incrementades les seves vendes online fins a en un 9 %
Una de las tendes de 'Piel de Toro' | Piel de Toro

L'empresa sevillana 'Piel de Toro', coneguda popularment per ser l'emblema de la 'marca espanya' està fent l'agost des que es va produir el referèndum català. La firma, impulsada pel Duc d'Alba i que compta amb el cantant José Manuel Soto com a imatge, ha disparat la seva facturació online a Catalunya, que s'ha vist incrementada fins a en un 9 %. «Ara la bandera s'ha posat de moda i sent una mica xovinista, hem estat els primers a posar-la a Catalunya. Hi ha molta gent amb la bandera d'Espanya a Catalunya i estem convençuts que hem ajudat al fet que es vegi pel carrer», ha assegurat Francisco Javier Burgas de Brioude, conseller delegat de Piel de Toro, en una entrevista a 'El Confidencial'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris