rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El forçat retrobament de Lucía i Paula, de 'GH15', a 'Viva la vida': «Això és impensable»

La guanyadora de l'edició i l'exconcursant han tornat a veure's les cares dos anys després
Lucía i Paula durant el seu retrobament a 'Viva la vida' | Telecinco

 

El programa 'Viva la vida' ha reunit a diversos exconcursants de les diferents edicions de 'Gran Hermano' amb motiu de l'estrena de 'GH Revolution', que tindrà lloc aquest dimarts, 19 de setembre, a les 22 hores. Però aquesta reunió, que al principi es feia amb intenció d'homenatjar al programa, ha acabat per generar molta controvèrsia, ja que a més de la negativa de molts concursants a participar per considerar que se'ls oferia un catxe «miserable» a canvi d'assistir, els retrobaments entre alguns d'ells han resultat ser considerablement conflictius - especialment, el de Bea i Belén - i han suposat un veritable mal de cap per a la seva presentadora, Toñi Moreno, que va haver de bregar amb ells durant l'emissió.

Un dels més esperats era, sense cap dubte, el de Lucía Parreño i Paula González de 'Gran Hermano 15', ja que durant la seva estada a la casa van protagonitzar un tibant i polèmic triangle amorós amb Omar, actual parella de Lucía. Després de veure's les cares, la tensió va tornar immediatament als seus rostres, tot i que finalment van aconseguir aguantar el tipus i fins i tot van intentar entendres. I és que ambdues es van saludar fent-se dos petons, un gest forçat que Lucía no va dubtar a destacar: «L'impensable», va comentar. Paula, per la seva banda, va optar per treure importància a l'assumpte: «No, tan impensable no, a mi em sembla molt bé», va respondre. Mentrestant, Toñi Moreno va comentar que les volien deixar soles perquè es quedessin soles i arreglessin les coses per si mateixes. «Aquí no hi ha maldat», va comentar en to irònic.

 

Toñi Moreno durant el retrobament de Lucía i Paula. | Telecinco

 

No obstant això, cap de les dos va voler entrar en el joc i tot i que la situació continuava semblant forçada, la guanyadora de la 15ª edició, Paula, va confessar que les seves diferències havien quedat enrere. «Aquí estem, flueix l'amor», va dir Lucía, mentre que Paula va llegir un comentari en el qual es deia que la xicota d'Omar no havia complert la seva promesa de disculpar-se amb ella. «No fa falta que es disculpi amb per res, crec que hem parlat suficient. No necessito que es disculpi». Davant la reacció d'ambdues, que s'esperava que fos una mica més sonada, els espectadors no es van fer esperar i van compartir les seves reaccions a través de les xarxes socials: «Volien 'salseo' amb Paula i Lucía i es van quedar amb les ganes. Bé per les dues» o «Estic aplaudint a Paula», van ser alguns dels comentaris que es podien llegir. 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris