rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els forenses de l'autòpsia a Diana Quer apunten que l'estrangulament va ser la causa de la seva mort

'El Chicle’ hauria conduït a les proves clau
'El Chicle' i la víctima, Diana Quer | Cedida

 

Continua el degoteig d'informacions sobre la mort de Diana Quer. De fet, aquesta és una de les grans incògnites que podrien acabar resolent-se els pròxims dies gràcies a l'autòpsia al cos de la jove madrilenya. Així mateix, aquesta demostraria que 'El Chicle' va escanyar la seva víctima, tal com va confessar a la Guàrdia Civil.

 

De fet, aquesta última declaració —que va portar al descobriment del cos— podria considerar-se la veritable causa de la mort. Tot i que manquen encara algunes proves, segons informa el diari ‘El Mundo’, els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Galícia ja expliquen que la mort de Diana Quer es va produir per escanyament. 

Una zona vermellosa del coll, prova clau

 

Després de l'anàlisi del cadàver, es va trobar una zona vermellosa al coll. Aquesta, de fet, va ser clau per determinar que l'havien escanyat abans de morir i per demostrar que 'El Chicle' deia la veritat a la seva segona versió. Ja que a la primera, aquest només assegurava que havia atropellat la víctima.  

 

Així mateix, també ha sortit a la llum que aquest va lligar el coll de Quer al reposacaps del cotxe. Així, aquest va evitar que la víctima es mogués minuts abans d'assassinar-la.

 

Moment en el qual treuen el cos de Diana Quer | GTRES

 

Encara que aquesta mateixa setmana es pot determinar l'autòpsia, ara tot sembla indicar que l'estrangulament ha estat la causa definitiva de la mort de la madrilenya. Després del procés, el cos de la jove serà lliurat als seus familiars. 

 

L'agressió sexual, la gran incògnita

 

És el que intenten resoldre els forenses. I és que demostrar si hi va haver, o no, agressió sexual és una de les proves més concloents del cas. No obstant això, el temps transcorregut des de la seva mort i el fet que estigués submergida a un pou durant més de 16 mesos impossibilitaria saber si Diana va patir aquest tipus d'agressió. 

 

L'única possibilitat, de fet, seria trobar ADN que no coincidís amb el de Quer, com per exemple algun pèl. Tot i això, l'estudi i la troballa semblen força complicats. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris