Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Forocoches envia a un grup de mariachis a la porta del Parlament

El grup s'ha concentrat a última hora de la tarda al parc de la Ciutadella i ha entonat «Qué viva España»

 

Forocoches ha tornat a generar polèmica després de publicar a través del seu compte de Youtube un vídeo en el qual es pot veure que han enviat a un grup de marichais a les portes del Parlament, que han cantat «Qué viva España». En el vídeo, es pot veure com alguns dels vianants s'han detingut per gravar l'escena i alguns d'ells, animats pels grups del fòrum d'internet, han retransmès vídeos en directe de l'escena a través de les xarxes socials. A més, han recaptat fons per fer una corona floral en la qual es podia llegir: «Democràcia, Forocoches no t'oblida». Ha sigut cap a les set d'aquesta tarda d'aquest dijous, 7 de setembre, quan el grup de mariachis s'ha congregat al conegut parc de la Ciutadella, una reunió que han convocat a les xarxes socials a través d'un cartell en el qual s'indicava el lloc, data i hora en els quals s'anava a produir. Aquesta actuació per part de la comunitat d'aquest fòrum s'ha dut a terme mentre dins el Parlament s'està celebrant el ple que aquest dijous, 7 de setembre, hauria d'aprovar la llei de transitorietat jurídica, després que aquest dimecres, 6 de setembre, s'aprovés la llei del referèndum

Forocoches envia a un grup de mariachis a la porta del Parlament. | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris