rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

PREVISIÓ MÉTEO

☀ Diumenge radiant a l’espera de la possible onada de calor

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Fran Rivera, atemorit: «Puc passejar per Catalunya sense que em peguin?»

El torero es proclama antinacionalista i antiindependentista a Twitter
Fran Rivera | Instagram | @f.r.paquirri

 

El torero Fran Rivera s'ha proclamat antinacionalista i antiindependentista a Twitter. Ara però, el fill de Paquirri viu una nova etapa en la seva lluita per la unitat del país: té por de passejar per Barcelona o alguna ciutat catalana i que el peguin o l'insultin per «haver declarat públicament el seu amor per Espanya». I així ho publicava a Twitter.

 

L'any 2017 l'extorero va voler viure l'experiència de passar 24 hores al barri gironí de Vila-roja, que «lluita contra la independència», per donar suport als veïns que, segons denunciava, se sentien exclosos per no ser partidaris del procés.

 

L'octubre de l'any passat va fer una crida per la manifestació espanyolista a Barcelona del 12-O, apareixent en un vídeo d'un regidor de Ciutadans a Sant Boi de Llobregat, on confirmava que faria acte de presència a la mobilització a la ciutat comtal. L'exmatador deixaria enrere les places de toros per dedicar-se al món de la tertúlia. Col·labora al programa d'Antena 3 'Espejo Público', defensant últimament les idees de la formació d'ultradreta VOX i del seu líder, Santi Abascal.

 

 

Publicació incendiària a Twitter

La publicació de l'extorero no ha deixat indiferent la xarxa i, tot i que algun usuari el convida a no arriscar-se, molts seguidors de Twitter han reaccionat en contra de les seves paraules, recordant-li que «els catalans són molt respectuosos» o que no pot ser antinacionalista, perquè és «nacionalista espanyol». Alguns d'ells s'atreveixen a recordar-li que, si tingués algun problema, seria per dedicar-se a «assassinar animals».

 

 

 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris