rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Francesca Guardiola serà la nova embaixadora de Catalunya a Copenhague

Segons Eduard Voltas, la germana de Pep Guardiola compta amb 30 anys d'experiència i una trajectòria professional que la valida pel càrrec
Francesca Guardiola, la germana de Pep Guardiola | ACN

 

El Govern va ampliar ahir la seva presència internacional amb una nova delegació a Copenhaguen (Dinamarca), que s'ha convertit en la representació de l'Executiu català pels països nòrdics. El principal objectiu del Govern és potenciar les relacions bilaterals amb Dinamarca, Finlàndia, Islàndia, Noruega i Suècia. Això ha suscitat algunes crítiques. No obstant això, en aquesta ocasió, la causant de la discòrdia no ha estat la delegació en si, si no Francesca Guardiola, la persona responsable d'aquesta. Les crítiques, llavors, s'han enfocat en què és la germana de Pep guardiola. Lluís Foix, ha estat el causant del debat que ha incendiat les xarxes, en dir: «La germana de Pep Guardiola, ambaixadora de Catalunya a Copenhaguen. Amb oposicions? Per mèrits propis?».

Les reaccions no s'ha fet esperar davant de les acusacions de Foix. Eduard Voltas, també periodista ha recordat que la germana de Guardiola compta amb una llarga trajectòria professional que justifica la seva designació. Francesca ha tingut diversos càrrecs a l'àrea d'Exteriors: com a directora general de Relacions Exteriors de la Generalitat, que és la mà dreta del conseller d'Exteriors, i després com a directora de Relacions Institucionals a l'Agència de Competitivitat de Catalunya (Acció). A més, té més de 30 anys d'experiència a l'administració pública. Guardiola és llicenciada en Filologia i Literatura Catalana per la Universitat de Barcelona (UB), ha ampliat els seus estudis a Londres, Berlín i Groningen.

 

El diputat de Junts pel Sí Germà Bel s'ha afegit a les crítiques de Voltas i ha assenyalat que les paraules de Foix són «d'un nivell d'impresentabilitat insofrible» i ha afegit —en plural— que «ja no poden manegar com solien fer-ho». El Govern va ampliar ahir la seva presència internacional amb una nova delegació a Copenhaguen (Dinamarca), que s'ha convertit en la representació de l'Executiu català pels països nòrdics. Ja són dotze les delegacions, amb això Govern pretén potenciar les relacions bilaterals amb Dinamarca, Finlàndia, Islàndia, Noruega i Suècia.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, van obrir ahir la nova delegació, situada a la capital de Dinamarca. A l'acte va assistir la nova delegada del Govern als països nòrdics, Francesca Guardiola.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris