rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Franciely Freduzeski, l'exconilleta Playboy que li ha robat el cor al pare de Neymar

Diversos mitjans brasilers haurien relacionat la model brasilera amb el pare del 'crack' del PSG

 

Franciely Freduzeski ja pot dir que li ha robat el cor a un dels homes més influents del planeta futbol. El portal 'El Español' es fa ressò de les informacions de diversos mitjans brasilers que estarien relacionant l'exconilleta Playboy amb Neymar Sr., el pare de Neymar Jr. La relació entre tots dos s'hauria establert després que els haguessin fotografiat junts en moltes ocasions. A més, la model ha assistit a partits de la selecció brasilera i a actes benèfics planificats pel futbolista.

Tot i així, no és la primera vegada que Freduzeski entra en el panorama del futbol, ja que anteriorment va ser parella de jugadors com Emerson Sheik o Adriano. Els mitjans brasilers l'haurien localitzat a Barcelona els dies previs del fitxatge de Neymar Jr. al París Saint-Germain. Per la seva banda, Neymar Sr. ja estaria separat de la seva dona Nadine però encara faltaria concretar el divorci, una situació que no suposaria un problema per al pare del crack i Freduzeski.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris