rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Francisco Rivera i Eva González viatgen a Saragossa per reunir-se amb Cayetano després de patir una cornada de tres trajectòries

El torero està fora de perill
Imatge de Francisco Rivera i Eva González. | CatalunyaDiari

 

Francisco Rivera i Eva González no han pogut amb els nervis i han decidit desplaçar-se fins a Saragossa després d'assabentar-se que Cayetano Rivera havia estat cornejat pel segon toro de la corrida que es va celebrar aquest dimecres 11 d'octubre. Cal assenyalar que el torero està fora de perill, però va haver de ser intervingut en la infermeria de la plaça amb una cornada de tres trajectòries a la cuixa esquerra, deixant finalment un pronòstic greu. Segons ha explicat la revista 'Hola', tant l'esposa com el germà del torero es van trobar amb el torero en poques hores, el temps que van trigar a desplaçar-se des de Madrid. Tots dos van arribar a la clínica Quirón de la capital aragonesa, de la forma més ràpida possible, després de ser intervingut pels metges durant prop de seixanta minuts.

Cayetano va ser ferit mentre torejava al segon toro de la tarda, de la ramaderia Parladé, que li ha donat un fort cop de cap incrustant-li la banya de ple a la cuixa esquerra. Després de l'agafada, el torero es va reposar del contratemps amb la cama i la cara cobertes de sang i fins i tot va entrar a matar per tallar-li les orelles.

 

L'informe mèdic signat pel doctor Carlos Val-Carreres especifica que el destre sofreix una cornada «a nivell de la cara interna del terç superior de la cuixa esquerra amb orifici d'entrada de sis centímetres i tres trajectòries. Una superior que arriba fins al pubis, una altra posterior de deu centímetres que estripa les fibres dels músculs abductores i una altra inferior a 20 centímetres que dislacera les fibres del quàdriceps; profusa hemorràgia a costa de vasos musculars».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris