Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pocs canvis en el temps amb sol i màximes suaus aquest inici de setmana

TRAGÈDIA

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

URGENT

Nou mort en un diumenge tràgic a les carreteres catalanes

Frank Cuesta anuncia que pateix malària

«M'he emportat un animal invasor de l'Àfrica. Quina putada», ha explicat el controvertit presentador de televisió
Frank Cuesta, en una imatge d'arxiu | YouTube

 

 

Frank Cuesta ha anunciat que té la malària. El popular presentador de televisió, conegut com 'Frank de la jungla' ha explicat que s'ha infectat en un dels seus viatges l'Àfrica. «M'he emportat un animal invasor de l'Àfrica. Quina putada», va explicar el controvertit presentador de Cuatro. 

 

Cuesta, en aquest sentit, ha volgut fer de domini públic el seu mal tràngol publicant una fotografia al seu Instagram on s'hi podia veure la prova que verifica la seva malaltia. A partir d'ara, doncs, el mateix Frank Cuesta relata que se centra en el seu procés de recuperació

 

Frank Cuesta haurà de combatre la malària

L'aventurer espanyol no ha dubtat en compartir la seva situació amb els seus seguidors a les xarxes. Els seus fans, però, han volgut estar a l'altura i li han traslladat els seus missatges de suport. «Ànims, Frank», «No et preocupis, Frank, pots amb això i molt més» i «Ets molt fort i res et detindrà», han estat alguns dels missatges que Cuesta ha rebut a les xarxes.

 

D'altra banda, Frank Cuesta s'ha endut més de 5.000 'likes' en un reduït marge de cinc hores. Ara caldrà veure quina és la recuperació de l'intrèpid reporter, acostumat a submergir-se en els casos més extrems del món animal. 

Què és la malària?

La malària és una malaltia d'allò més habitual i característica a l'Àfrica. Aquesta es contrau a través de la picada del paràsit 'Plasmodium', que sovint contrauen els mosquits.               


Cada any, entre 700.000 i 2.700.000 persones moren per la malaltia, tot i que Cuesta es podria recuperar ràpidament a través d'un tractament efectiu i existent de recuperació.