rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Freshly Cosmetics: la revolució digital de la cosmètica sense tòxics

L'empresa de cosmètica sense tòxics fundada per tres joves tarragonins és tot un èxit i ha crescut un 2.000% en dos anys
Els tres joves enginyers químics tarragonins fundadors de Freshly Cosmetics. | Cedida

 

La marca digital de cosmètica sense tòxics Freshly Cosmetics creix sense fre en un mercat cosmètic on cada vegada són més importants els valors, la salut i el fet de comprar-ho avui, rebre-ho demà. L’startup de cosmètica, que va iniciar el seu camí el 2016 amb una inversió inicial de 20.000 euros ha crescut un 2.000% en dos anys i acumula desenes de milers de clients.

 

Darrere de Freshly hi ha tres enginyers químics de 26 anys de Tarragona. Són amics de la universitat i van estudiar la idea de muntar una startup després de començar a treballar a la indústria química i adonar-se que no els omplia. «Volíem fer alguna cosa que ens omplís i que aportés valor al món, i vam detectar com a consumidors que el sector cosmètic té molt a canviar» comenta Mireia Trepat. Ens expliquen com sorprenent és veure com productes que hem utilitzat tota la vida, en realitat contenen ingredients que no aporten beneficis a la pell.

 

Freshly Cosmetics basa la seva estratègia en l'experiència dels seus clients. | Cedida

 

La marca dissenya els seus productes esperant, o sabent fins i tot, que els seus clients seran els seus millors prescriptors. Tota la seva estratègia es basa en l'obsessió per l'experiència dels seus clients, fórmules, packaging, atenció al client, xarxes socials, tot està cuidat al detall. «Per canviar les coses cal aportar una experiència extraordinària, creiem en una cosmètica on el client és el centre de tot».

 

100% lliure de tòxics i cruelty free: El seu valor més important, garantir que els seus productes no continguin ingredients que poden afectar negativament la salut, lliures d'alumini, parabens, phenoxyetanol, sulfats o derivats del petroli.

Més del 99% d'ingredients naturals d'alta qualitat: Com que no tenen intermediaris, Freshly pot incloure ingredients naturals de molta més qualitat i en concentracions elevades que aporten beneficis a la pell. "No és el mateix incloure en una crema un 0,1% d'oli d'ametlles refinat que un 10% d'oli d'ametlles de primera premsada en fred".

Packaging impecable... i sostenible: La marca integra en tota la seva cadena de valor el respecte pel medi ambient, utilitzant packaging d'alumini reciclable indefinidament i kraft 100% reciclat en els seus enviaments. A més, en col·laboració amb We Forest, s'han plantat més de 10.000 arbres en projectes de reforestació en zones com Zàmbia o el Brasil.

Customer love, així és com li diuen al seu equip d'atenció al client: Segons la marca, l'atenció al client és una cosa del passat. Ara quan contactem a una marca, esperem que a l'altre costat hi hagi una persona amb ganes d'ajudar-nos, que ens entengui i en la qual puguem confiar.

 

El packaging de Freshly Cosmetics també és sostenible. | Cedida

 

En els seus dos anys s'han comercialitzat prop de 200.000 productes, els seus best-sellers són els seus plans saludables que contenen productes com un xampú refrescant sense sulfats ni silicones, una pasta de dents sense fluor i oli de coco o un contorn d'ulls amb nou tecnologies clíniques naturals. El truc? Fer-se esperar. Cadascun dels seus productes es llança per separat i de tant en tant, amb les seves corresponents updates i coming soon al seu compte d'Instagram. No hi ha res com fer-se pregar en temps de la immediatesa per convertir-se en l'objecte de desig beauty.

 

El 80% dels seus clients prové de les xarxes socials. «Actualment no importa el que digui la marca sobre el producte, el que importa és el que diuen els clients sobre el producte. Com a consumidors tenim el poder de decidir què comprar per canviar les coses» comenta Miquel Antolin. La marca té al seu web més de 1.500 opinions de clients que opinen sobre com els han anat els productes i com els utilitzen segons el seu tipus de pell o cabell.

 

Freshly Cosmetics, que ja compta amb un equip de 20 persones, té la visió de revolucionar el sector cosmètic, no només propagant la seva cosmètica sense tòxics, sinó també com a exemple del potencial que tenen les startups per fer front a problemes com la sostenibilitat o el maltractament animal.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris