rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El funicular de Montjuïc deixa de funcionar fins el 5 de desembre

Els transport haurà de passar una revisió tècnica els propers dies
El funicular de Montjuïc no funcionarà entre el 15 de novembre i el 5 de desembre | CatalunyaDiari.cat

 

El servei del funicular de Montjuïc deixarà de funcionar durant unes setmanes perquè pugui passar una revisió tècnica. El servei no tornarà a entrar en funcionament fins al proper 5 de desembre i fins aleshores s'ha habilitat un autobús perquè els usuaris puguin seguir fent el trajecte.

 

Aquest bus especial s’haurà d’agafar a l’estació de metro del Paral·lel i seguirà la mateixa ruta i els mateixos horaris del funicular: de dilluns a divendres de les 7.30 a les 22.00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius de 9.00 a 22-00 hores. A més, també es pot agafar la línia 150 a l’estació d’Espanya fins al Castell de Montjuïc, com fins ara.

 

S’informarà del tall temporal amb cartells a l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3) i a les del mateix Funicular. L’altre transport per cable de Montjuïc, el Telefèric, farà la seva aturada tècnica anual per revisió a finals de gener. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris